ФОРУМЪТ НА МОНТАНА
Септември 09, 2010, 04:34:00 *
   Начало   Помощ Календар  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бареков на изпроводяк: Време е да поема по свой път!  (Прочетена 478 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Baccara
Главен Модератор
Фен

Рейтинг: +506/-9
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Монтана
Публикации: 1644

« -: Ноември 23, 2009, 11:30:43 »

Ширещите се от седмици слухове, че Николай Бареков напуска bTV, се оказаха факт.

"Време е да поема по самостоятелен път в отговор на моите вътрешни журналистически терзания и убежденията ми за развитието на медиите в глобален мащаб.

Седем години заедно всяка божа сутрин в дома на почти всяко българско семейство са страшно много време и човек става неусетно зависим от собственото си ежедневие.

Признавам, ето с това се борих вътрешно в себе си през последните дълги месеци. Сега вече тръгвам по свой собствен път и предстои да се докажа на ново поприще в медиите, с което тепърва да воювам за вашата подкрепа".

Така, в открито писмо до bTV, водещият на "Тази сутрин" си взима довиждане с колегите и ръководството на частната телевизия.

Бареков твърди, че  шефовете му са приели с разбиране, желанието му да си тръгне от медията:

"Това решение е логично и добре премерено, взето с много разум и приятелство и от двете страни. Признавам, това решение беше плод на голяма моя вътрешна борба през последната година и половина. Причината е много проста. Обичам битките и предизвикателствата и живея с тях. Знаят го приятелите ми, знаят го и враговете ми.

В скоро време ще научите много интересни неща за новите ми творчески проекти. Нека Бог да ми е на помощ! Благодаря на семейството си и приятелите ми, които подкрепиха моето решение.

Надявам се майка ми да е доволна, защото спазвам заръката й – да си тръгна от едно място, когато съм на върха.

Благодаря на голямото ми семейство от bTV за бащинските грижи към мен и подкрепата, която имах през цялото време", завършва писмото си Николай Бареков.

Значи вече може да се гледа бТВ сутрин Smiley
Активен

Luigi
Новак
*

Рейтинг: +0/-0
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Сливовик
Публикации: 43

« Отговор #1 -: Ноември 30, 2009, 04:36:30 »

Бареков започва да прави "жълт" саит...защо ли не съм изненадан...
Активен
soni
Новак
*

Рейтинг: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #2 -: Декември 08, 2009, 10:03:09 »

Наистина се беше изчерпал тоя Бареков! Дано намерят някой подходящ да го замести!
Активен
Baccara
Главен Модератор
Фен

Рейтинг: +506/-9
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Монтана
Публикации: 1644

« Отговор #3 -: Декември 08, 2009, 10:33:29 »

Наистина се беше изчерпал тоя Бареков! Дано намерят някой подходящ да го замести!

То да беше само Бареков! Не виждам свежи лица с идеи по каналите Sad
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Твойте Права
Не можеш да публикуваш нова тема.
Не можеш да публикуваш нов отговор.
Не можеш да прикачиш файл.
Не можеш да променяш своята публикация.

BBCode Enabled
Усмивки Enabled